FURCSASÁGOK AZ ORVOSKÉPZÉS KÖRÜL

Nem is olyan régen, úgy 100 évvel ezelőtt a hivatásos orvosok többsége úgynevezett homeopata gyógyítási módszereket alkalmazott, vagyis a betegségek valódi okát, gyökerét kutatták és kezelték.
Elenyésző volt az úgynevezett allopata orvos, aki a tünetek elfojtásával kezelt.

Mára azonban megváltozott a helyzet...


Az orvosi egyetem oktatása során megfigyelhetők olyan dolgok, amik egy kicsit visszásnak tűnnek.



Az orvosi egyetemen nem tanítanak természetes gyógymódokat.
Gyakorlatilag szóba sem kerülnek a természetes anyagok.






Az orvostanhallgatók nagyon sokáig tanulnak elméleti tárgyakat, majd gyógyszertant, de arról, hogy a gyógyszerek milyen alapanyagokból származnak, régen hogyan gyógyítottak, melyek azok a gyógynövények, amelyek hatással lehetnek az emberi szervezetre, vagyis befolyásolhatnak bizonyos életműködéseket, azokról nem esik szó.

Jelenleg az orvosi egyetemeken allopata orvosok képzése folyik.
Az orvostanhallgatók képzése kizárólag gyógyszerközpontú! 

Ennek a képzésnek a lényege, hogy az orvostanhallgatók tudatába 8 évig kitörölhetetlenül belesulykolják a gyógyszeres gyógyítás nagyszerűségét és egyedüli hatásos voltát.



Nem csoda, hogy 8 évnyi kemény "agymosás" után az egyébként jóhiszemű és többnyire valóban gyógyítani akaró orvostársadalom elutasítja és hevesen tiltakozik minden természetes gyógymód ellen.
Az orvosok 90%-a mosolyog, ha valaki megemlíti, hogy ő használ valamilyen természetes anyagot kiegészítő terápiaként. Rosszabb esetben kikel magából, durván leinti a pácienst, hogy miért gondolja a beteg úgy, hogy ő nem tudja mit csinál és nem tudja arra a betegségre a legmegfelelőbb terápiát.


Az orvostársadalom azokat az orvosokat, akik ennek ellenére felismerik, hogy a gyógyszerközpontú gyógyításnál van jobb megoldás, vagy más alternatíva is létezik, SARLATÁNOKNAK tarja és kiközösíti a tagjai közül.  
A szó szoros értelmében csalónak tartják őket, s mindent elkövetnek, hogy tönkretegyék őket.

Pedig az orvosok, akire felesküsznek az orvosavatás során Hippocrates, aki maga mondta:

" A legjobb gyógyszer a táplálék 
és a legjobb táplálékok a legjobb gyógyszerek "